Apie Bic Sportyak valtis
Apie Bic Sportyak valtis

   Panaudojimo galimybės

Valtys medžioklei, žvejybai arba kaip pagalbinės valtys laivams naudojamos Sportyak 213 ir Sportyak 245, jų korpuso ir technologijos dėka, yra daug stabilesnės, atsparesnės ir lengvesnės nei klasikinės valtys. Jau pagaminta daugiau kaip 100 tūkst. BICSPORT valčių, kurios tapo standartu pramoginių laivų pasaulyje. Valtys Sportyak 213 ir 245 yra itin stabilios, tvirtos, lengvos ir 100 % perdirbamos, pasibaigus jų eksploatacijos laikui.


Išskirtinis stabilumas

Katamarano formos korpusas suteikia daugiau stabilumo nei plokščias arba V formos. Tai yra pagrindinis pranašumas rengiantis medžioti, žvejoti arba pakrauti ir iškrauti daiktus iš valties.Valtyje Bic Sportyak 245 tilps trys žmonės, kurie prireikus gali apsikeisti vietomis nerizikuodami apvirsti.

Sportyak 245 ir V formos korpuso stabilumo palyginimas

Kai tik svoris pasislenka nuo centro, V formos korpusas pasidaro nestabilus ir pavojingas. Valties Sportyak 245 katamarano formos korpusas suteikia daugiau stabilumo ir neleidžia apsiversti. Bandymas atliktas dviem suagusiems stovint vienoje valties pusėje.

Dvigubo korpuso saugumas

Dvigubas valties korpusas papildomai apsaugo keleivius. Netgi jei nedidelis smūgis padarytų skylę išoriniame korpuse, vidinis suteiktų pakankamai plūdrumo, kad parplauktumėte į krantą.

Polietileno tvirtumas
Valtys Sportyak yra pagamintos iš polietileno, kuris paverčia jas beveik nelūžtančiomis. Nebijokite tokių valčių palikti prieplaukoje ar paplūdimyje. Ultravioletiniai spinduliai, druskos ar kasdienis oro poveikisjoms neturės jokios įtakos. Nebenaudojamas valtis galima perdirbti.

Nedidelis svoris
Valtys Sportyak yra lengvos, o tai labai svarbi valties savybė, nes jas tenka nešti iš vienos vietos į kitą, o dažnai ir transportuoti ant automobilio stogo. Dvigubas korpusas jas daro lengvas, stabilias ir patvarias, neprarandamas saugumas. Valtis Sportyak 213 sveria tik 19 kg, o Sportyak 245 - 39 kg.

Lengva gabenti
Sportyak valtis ypač lengva gabenti. Sportyak 245 turi keletą rankenų aplink visą korpusą, taigi ją patogu ir nesunku nešti į vandenį ar parnešti atgal. Prie Sportyak valčių gali būti pritvirtinti ratukai - valtyje Sportyak 245 platūs ratukai įmontuojami į korpusą (įeina į valties komplektą), o Sportyak 213 prie korpuso galinės dalies pritvirtinamas vienas ratukas ( neįeina į valties komplektą). Jie neturi įtakos valties savybėms vandenyje, nesvarbu, ar irkluojate, ar plaukiama su varikliu.


bicsportas.lt


Naujienlaiškis